Serving The Planet

[NL] 100% meer verdienen met scrypt ASIC mining, herrie oplossing, fase 3 business plan

Apologies … I’m WAY behind schedule at the international launch of ASICminerShop.EU
So this newsletter is going to be Dutch as well. Sorry

Dusch Hallo potentiële klant!

Heb je het filmpje / presentatie over het ontstaan van ASICminerShop weleens gezien?

Twee keer zoveel verdienen?

Ik ben zelf dus ook actief in mining. Daar is het tenslotte mee begonnen, ik leer iedere dag bij, en deel dat graag met jullie, zodat je ook de MEESTE WINST maakt. En dat is nu net die meerwaarde van ASICminerShop die je nergens anders krijgt. Want … de concullega’s verkopen je dezelfde miner die tot 2x duurder is en suggereren dan, dat je dan kunt gaan minen in de CleverMining pool. Tja, dat is niet clever, dat is dom. Zie waarom … met de NiceHash Multi-Pool verdien je al 50% meer.

Wil je nog meer verdienen? Volg dan het advies op, op deze nieuwe
pagina:

Dan verdien je 2x zoveel dan CleverMining met dezelfde hardware
(zonder upgrades) met hetzelfde stroomverbruik. Dat is pas clever!

Wat een HERRIE!

Kijk dit filmpje maar eens:

Dan is zo’n RaspBerry Pi opzich wel handig: http://www.asicminershop.eu/nl/raspberry-pi-miner-set

Maar werkt dat via WiFi niet optimaal (heb ik me laten vertellen door een ‘RPI’ mining expert). Dus dat moet anders. Maar hoe dan? ? Neejjj. En diverse UTP kabels door het hele huis leggen vond het gezin niet zo tof :-)) Dus assortiment mega uitgebreid: … wat ook een meest gestelde vraag beantwoord.

Derde fase van het business plan

ASICminerShop is onderdeel van een 3-fase business plan. Eerste fase; was van alles leren. Tweede fase; is niet lullen, en ook niet ‘zakken vullen’, maar een excellente dienst te verlenen aan andere ‘newbie’ miners. Derde fase: is combinatie van van alles. En dat ‘van alles’ gaan we het nu eens over hebben. Het is daarbij handig om te beseffen dat zha mind works like a parachute. IT works better when it’s opened.

Wat is hot op internet momenteel naast Bitcoin? E-Learning en affiliate marketing. Bitcoin-Economy speelt in op die vraag. Een zeer uniek en uitstekend geprogrammeerd (niet door mij) member gets member systeem. Het probleem … opgericht door business & marketing leiders. Maar ze hebben te weinig verstand en weinig bereidheid om bij te leren. Zoals ik dat ook al verwoord heb op deze team pagina: http://bitcoindownlinebuilder.com/?error=bitcoin

Bitcoin-Economy heeft — op het moment van schrijven — 3 educatie modules:

  • BASIC course … gratis voor iedereen
  • Advanced course … gratis voor affiliates ($20 upgrade)
  • Bitcoin-Economy coach certificatie … eenmalig $1000 (75% eenmalige commissie) en maandelijks $95 (75% passieve commissie)

Alles wordt momenteel aangeboden in 3 talen: Engels, Pools en Portugees. (nog) niet in het Nederlands.

Ik heb met Ted Nuyten (Chairman Bitcoin-Economy, woonachtig in Heemstede) afgesproken dat wanneer ik 15 nieuwe coaches aanbreng, dat we alle content gaan vertalen in het Nederlands (door de coaches; dat geeft je dus een enorm aanzien onder de al 40.000 leden). En ik heb met Rudy Fares (financieel manager woonachtig in Libanon) dat we het business plan gaan herzien. Dat er meer losse up-to-date educatie modules bijkomen met 100% commissie verdienste, zowel actief als passieve inkomsten. Zodat je je niet uren hoeft suf te ‘googlen’. En veel belangrijker (want jij kan dat / doet dat wel ), dat andere dat niet hoeven te doen, en iedereen toegang heeft tot dezelfde premium content, zodat iedereen meer verdient. En je dan opeens een extra inkomstenbron hebt over het delen van je passie met anderen, waar je dan b.v. weer meer miners kunt gaan aanschaffen / meer investeren in Bitcoin. Tripple win situatie

You might also like:   [NL] Ultra Light digital nomad travel in Europe with Rynair, Wizz Air, etc.

Die Coachings upgrade lijkt een vrij fors bedrag met 745 euro. Maar ga ik het je aantrekkelijk maken door **tijdelijk*** kortingscoupons van 400 euro weg te geven voor ASICminerShop. Want 75% commissie van 745 euro = 558,75 euro voor moi. Netto hou ik daar dan ca. 150 euro aan over, wat ik kan stoppen in advertising budget voor ASICminerShop, zodat ik … wij meer mensen kunnen bereiken. En die 400 euro korting? Kan je b.v. gebruiken voor aanschaf van mining accessoires, of de nieuwe Zeus X6 miners.

Want mijn visie is zoveels grootser dan je je kunt voorstellen. En je kan er als 1 van de eerste bijzijn. En dankzij Bitcoin-Economy is alles wat je tot dusver gelezen hebt mogelijk gemaakt. Anders zou ik alleen nogsteeds bezig zijn met http://www.EKPC.NL … wat ook leuk is, maar weinig uitdagingen biedt.

Je kan je dus aanmelden als affiliate op

Kan ik op je rekenen? Zoals ik mijn stinkende best doe dat je op mij kunt rekenen.

met vriendelijke groet,
ubernerd Ernst Kasteleijn
Eigenaar ASICminerShop.EU
& Bitcoin-Economy Coach

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

, ,

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!