Serving The Planet

[NL] Ben of ken je inwoners van Emmen die computerhulp aan huis nodig hebben in 2016 ?

ekpc_logo_0

Ik weet het … ik zou niet meer mailen voor het einde van het jaar. En daar ben ik dan toch weer. Maar wil toch nog even je aandacht vragen voor ‘t volgende:

Cassette Bandjes

Nog niet zo lang geleden zette je er radiohits op of de remixen van Ben Liebrand. Maar nu alles gedigitaliseerd is moet ook het cassettebandje met zijn tijd mee!

“Ernst, waar HEB je het over ?!?”

Uhm nou kijk ‘t zit zo. Ik zat net ‘t nieuwsbrief archief er even op na te pluizen (aangezien ik weer begonnen ben met bloggen over diverse ICT wetenswaardigheden voor mijn internationale klantenkring), en ik heb inderdaad maanden niets van me laten horen bij EKPC klanten.

Oud …

En nu maakte ik in september op FaceBook weliswaar melding dat ik met EKPC zou stoppen. Maarja … dat schreef ik in eind 2014 ook; dat ik met de intrede van Windows 10 zou stoppen met aanbieden van computerhulp. Ik stop echter niet met aanbieden van ICT hulp; ook in 2016 kan je gewoon weer bij me terecht voor computerhulp. Maar … wat er dan wel veranderd kan je lezen op http://www.onsplanb.nl

En je hebt nog tot 31 December middernacht om te profiteren van dat aanbod om met enorme kortingen pre-paid computerhulp in te kopen. 

En nieuw …

Op 1 januari 2016 om precies 0:01 verhoogt het strippenkaart tarief met 50%.

Wil je in 2016 computerhulp aan huis? En heb je of wil je geen strippenkaart? Het nieuwe uurtarief voor ICT hulp aan huis is 60 euro per uur; zonder uitzonderingen. Er is in 2016 dus niet langer sprake van een ‘coulance tarief’. Dus ik herhaal; heb je géén EKPC strippenkaart? Ook al ben je nog zo’n trouwe klant geweest al die jaren? Dan betaal je het volle pond voor hulp aan huis (wat trouwens nogsteeds vaak goedkoper is dan andere soortgelijke experts).

Je kan strippenkaarten namelijk ook inzetten voor website hulp en dat kost elders namelijk €100-150 per uur. Bij EKPC? Betaal je heeeeeeel veel minder. Maar niet langer €25 per uur.

Het accent is dus nu echt verplaatst naar ‘t bieden van computerhulp op afstand (vanaf €5), omdat 99,9% van mijn klantenkring buiten Nederland komt. En gezien het aantal bestellingen voor strippenkaarten denk ik niet dat het kwartje valt bij een aantal klanten die regelmatig computerhulp afnemen in Emmen e.o.

Keer terug in je herinneringen

Er zal een moment komen in 2016 waarbij je zult gaan denken “Donder ju! Dat had ik eerder moeten weten Ernst! Waarom wist ik daar niets van?!” … want dat zijn inderdaad fundamentele wijzigingen in het EKPC ondernemingsplan. Waar niet iedereen vrolijk van wordt. Maar … om nu even terug te komen op het cassette bandje

Keer terug in je herinneringen met een 4-poorts USB Hub in de vorm van een tape/cassettebandje. Met de bijgevoegde mini USB verlengkabel sluit je de HUB aan op de computer naar keuze, en aan de onderzijde bevinden zich 4 USB 2.0 poorten. Geschikt voor datatransfer rate 1.5/12/480Mbps. Deze handige gadget, waarbij je dus weer meer USB apparaten kan aansluiten op je laptop/desktop computer kost in de winkel 14,95 … i.c.m. een strippenkaart aanschaf slechts €0,95

You might also like:   [NL] Top 3 Beste (Zakelijke) bankrekening voor zelfstandige ondernemers met MoneyBird ondersteuning ?

Ik heb ze namelijk over na een bulk-order, dus daar mazzel ik je dan (weer) mee. Leuker kan ik het niet voor je maken. Wel makkelijker!

Nieuwe diensten in 2016

Al virtueel gewandeld door de nieuwe EKPC webshop? Komt nog heel veel meer moois op; o.a. ebooks (door mijzelf geschreven) en video cursussen om je laptop / tablet te veranderen in een mobiele pin automaat met altijd een positief saldo. Zonder dat computerkennis vereist is. Als je kan klikken met een muis? Of kan drukken op een touchscreen? Dan heb je alle kwalificaties daarvoor in huis. Afijn. 2016 wordt een top jaar! Maar wordt geen dief van je eigen portemonnee; Je kan nu nog strippen groot inkopen voor een kleine prijs!

met vriendelijke groet … en alvast een fijne en veilige jaarwisseling gewenst!

ing. Ernst Kasteleijn
Übernerd / EKPC directeur

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

, ,

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!