Serving The Planet

[NL] Er is inderdaad een zak met geld te verdienen in 2016 voor … iedereen met een Windows laptop !

Zo! Dit artikel stond eerder op de EKPC webshop, maar las net een artikel online over e-commerce strategie. Waarbij gesteld werd dat een webshop bedoeld is voor het genereren van verkopen en niet voor hele verhalen, want daar zijn blogs voor bedoeld Deze site dus. En dat biedt tevens de gelegenheid om dieper op e.e.a. in te gaan m.b.t. terugblik op 2015 en vooruitzichten voor 2016.

Twee type personen

Vanuit een ICT oplossingsgerichte gedachte zijn er namelijk twee type personen:

  1. experts
  2. klanten die experts aanbevelen (noem ze ook vaak ambassadeurs).

En dan nu de sleutelvraag: wie verdient er het meest? Hou die vraag even in gedachten!

Maakt geld gelukkig?

En geld is natuurlijk niet het enige wat gelukkig maakt in het leven, maar wat de meeste EKPC klanten (bijvoorbeeld) niet zien, is de enorme tijdsinvestering die het kost(te) om expert te blijven. Na ruim 25 jaar trouwe dienst is dan ‘t dan ook mooi geweest; bepaalde ICT diensten lonen niet langer. Zie nieuwspagina voor meer info wat er verandert voor EKPC klanten …

Ik heb mezelf daarom eind derde kwartaal van 2015 al ‘gedegradeerd’ tot eindgebruiker, en overgestapt van Windows 7 naar Apple Mac. Waarop ik mijzelf (wederom) hardop de vraag stelde waarom niet iedereen een onderhoudsvrije Mac heeft met gratis software upgrades van Apple, lage afschrijving en hoge restwaarde. Geen geld voor de hoge aanschafprijs? Begrijpbaar; het leven is tenslotte al duur genoeg. Eerst maar eens de vaste lasten kunnen betalen, toch? Heb jij dan (nogsteeds) geen backup plan?!

Meest voorkomende computerproblemen 2015?

En dat is een vraag waar ik ‘t antwoord al wél direct voor je op heb. Meer dan de helft van de EKPC klussen in 2015 had namelijk betrekking op datarecovery en malware infectie opschoning. Opééns is er dan vaak wel geld beschikbaar om deze beschadigde data met bijvoorbeeld kostbare herinneringen (foto’s) kosten wat het kost terug te kunnen halen.

Voorkomen is beter dan genezen

En die uitdaging heb ikzelf al ruim twee jaar niet meer! Niet omdat ik expert ben, maar vanwege een ‘alles-in-1’ software pakket van €23 per maand. Waar dus niet alleen onbeperkte cloud-backup bij inzit, maar zoveel meer!

Delen is ook geven!

En om nu even terug te komen op de vraag die ik eerder stelde:

Wie verdient het meest? Experts of ambassadeurs?

Ik heb de genoemde backup oplossing namelijk niet erg actief aanbevolen. Slechts gedeeld met 6 vrienden. 4 waren er net zo enthousiast over als ik. En slechts 1 (zaken)relatie zag de potentie van ‘t optionele affiliate plan in mei 2015. En daarmee, door zelf ‘gewoon’ tevreden klant te zijn, heb ik ruim €15.000! verdient in 2015. Wat dus de reden is, dat ik niet langer afhankelijk ben van EKPC om een goed belegde boterham te verdienen.

You might also like:   My Dutch / NL WordPress Translation contributions: January 2022

“Jaja dat zal wel Ernst!”

Nou inderdaad, maar het is niet de eerste keer dat ik met aanbevelingsmarketing ergens geld mee verdien. Heb in 2013-2014 vrij dikwijls maanden gehad dat ik €1000-1500 verdiende door een product of dienst aan te bevelen waar ik achter stond. En dan dacht ik: “YES! Ik kan met ICT pensioen!” … en vervolgens kwamen er dan weer een paar maand niet noemenswaardige bedragen binnen. Dit zijn echter wederkerende inkomsten / passieve inkomsten:

Wellicht dat dat je over de streep trekt om er op z’n minst eens naar de te kijken? En je wellicht ook klant / product ambassadeur wil worden nu van het ‘backup plan’ bedrijf? Zie dan voor all ins en outs en hoe je ook kunt starten. Niet omdat het moet, maar omdat jij het ook kan! En je daarmee dan tevens twee vliegen in 1 klap oplost; in je (geld)buidel en noodzaak voor computerhulp.

options4all-nederland-betrouwbaar-thuiswerk-formule

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!