Serving The Planet

[NL] Hoe koppel ik een Nederlandse domeinnaam aan hosting van Ingreso Cybernetico ?

Een goede vraag!

En een ‘kunstje’ wat ik al jaren beheers, en met net besef dat niet iedereen weet hoe dat gaat. Dus schrijf ik er maar weer een stap-voor-stap ‘pictorial’ over. Niet omdat het moet, maar omdat (ik) ‘t kan. En zodra jij ook weet hoe ‘t werkt? Je niet alleen een bom met duiten bespaart, maar dus geld over houdt voor andere bezigheden. En het eigenlijk niet eens zozeer gaat dat je een Nederlandse domeinnaam kunt koppelen aan Ingreso Cybernetico’s hosting, maar wat je daarmee vervolgens kunt doen.

Maar eerst …

“Wat is Ingreso Cybernetico ?!”

Oh … hebben we elkaar daar nog niet over gesproken? Shame on me! :-p Maar ik neem me inderdaad al een half jaar voor om er een Nederlandse presentatie over op te nemen, maarja presentaties opnemen gaat behoorlijk wat tijd in zitten. En … heb ikzelf vaak — als iemand mij vraagt een presentatie te kijken — daar geen zin of tijd voor. Herkenbaar? Dus doe we het even kort maar krachtig even tekstueel bij deze blogpost in.

IC’s historie

Ingreso Cybernetico is spaans wat vrij vertaald naar het Nederlands betekent “Internet inkomen”. Voor het gemak korten wij het vaak af naar IC. Het is dus een bedrijf wat oorspronkelijk alleen actief was in de zuid amerikaanse markt. In 2002 begonnen als ICT consultancy bedrijf. Niet heel veel anders eigenlijk als mijn eigen bedrijf. Oh voor wie dat nog niet weet? Ik heb een computer reparatie toko in Nederland onder de naam EKPC. Maar dat even terzijde. IC bood het in begin dus alleen internet consultancy diensten aan voor derde bedrijven (en doen dat nogsteeds trouwens). Na verloop van tijd zijn ze eigen internet tools gaan ontwikkelen om tegemoet te komen aan de vraag van hun klanten portfolio. En bieden ze deze ook aan via diverse affiliate platformen zoals bijvoorbeeld JVzoo (welbekend onder internet marketers).

Pas in 2012 zagen ze — net als ikzelf eigenlijk (alleen in mijn geval in 2008) — de kracht in van de combinatie van netwerk marketing met affiliate marketing. En hebben ze naast hun reguliere werkzaamheden IC veranderd in een thuiswerk bedrijf.

IC feiten & groei

De afgelopen 3 jaar behoren ze ieder kwartaal tot de top 200 van thuiswerk bedrijven met meeste momentum en groei volgens onafhankelijk bron businessforhome.org en heeft haar IC’s CEO meerdere malen awards binnen gesleept als beste CEO / Visionair in de thuiswerk branch.

Dat lukt praktisch gezien alleen als je fantastische produkten gamma combineert met compensatie.

Wat kan je met IC’s toolsuite precies doen?

Wat je maar wil. Er zitten producten en diensten in die voor iedere computer gebruiker interessant zijn. Maar wil je geld verdienen met bloggen? Dat kan via WordPress op IC hosting. IC’s hosting is namelijk gebasseerd op het populaire Cpanel. Wat dus ook betekent dat je volledig toegang hebt tot ‘Fantastico’:

Je eigen Joomla site? Kan met IC. Je eigen webshop? Keuze uit alle populaire platformen incl. woocommerce, eShop, enz. Je eigen forum? Kan met IC. Heb je al hosting elders? Migreer je site naar IC (we hebben mensen in ons team waaronder ikzelf die je daar kostenloos bij assisteren). Tevreden klanten is ons doel.

Wat kost IC?

In een tijdperk waar de tendens gaat naar verkoop van software als een dienst, en vrijwel alles tegenwoordig dus op abonnements basis gaat, doet IC … dat ook Maar op een andere manier. En omdat goed te kunnen laten zien maak ik even een vergelijking.

Prijsvergelijking tussen IC en andere aanbieders

Wanneer je misschien al meer ervaring hebt met aanschaf van digitaal internet gereedschap? Dan ben je wellicht bekend dat ‘t vaak gaat op ‘staffel’ basis. Dus ben je klein verbruiker/gebruiker? Dan betaal je minder per maand dan een groot verbruiker. Opzich heel logisch. Maar IC biedt niet 1 product aan, maar een hele verzameling produkten. En allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Hoe verdien je geld met IC ?

Door de voordelen van IC’s toolsuite onder de aandacht te brengen van anderen. Dus wanneer je zelf je trouwste klant wordt? En iemand via jouw registratie link ook klant wordt? Krijg je uitbetaald. Niet slechts eenmalig (zoals gebruikelijk bij affiliate marketing), maar ook passief op basis van … en 8 andere manieren. Waar het — vanwege de scope van dit artikel — even simpel wil houden.

About Earnie Rhyker

tech pioneer | intellectual BadAss | ethical lifehacker | WordPress Developer & Polyglot | information activist | blogger | added value services provider | multimedia enthusiast | senior linux server administrator | geek | bitcoin investor | laptop entrepreneur | open source contributor | hackintosh fanatic | charity donator | accredited top MLM networker & internet marketer 2014-2016 @ BFH

View All Posts

Communities I have been 'hanging out' regularly over the past two decades. 

Note: links go to my profile on those respective sites. Connect with me if you like.

 

Earn With Earnie
error: Content is DCMA protected !!